שלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/12/2008 | 16:56 | מאת: גלית

שלום רב אני בת 41 סובלת 3 שנים מבעיות במעיים זה מתבטא ביציאות מרובות ובשלשולים שזה בא לסרוגין,עברתי קולנוסקופיה שנה שעברה ונלקחו ביופסיות שהראו תסנין קל, בעקבות זה עשו לי בדיקת פסאג והבדיקה יצאה תקינה ונאמר שאולי אני סובלת מהמעי הרגיש כמו כן יש לי טחורים פנימיים שגורמים לי לדמומים לא כבדים אבל כשאני מנגבת ואפילו לא במאמץ אני רואה את זה אני מאד מיואשת כי אני לא יכולה להיות ניידת,כי פתאום השלשולים באים בדקתי חידק הליקובטור דרך דם והכל תקין אילו בדיקות עלי עוד לעבור והאם אני צריכה לעבור עוד קולנוסקופיה בבקשה עזור לי אני מיואשת

06/12/2008 | 23:04 | מאת: ד"ר אייל גל

אינני חושב שאת צריכה לעבור עוד קולונוסקופיה מכיוון שהדימום נובע מטחורים. עליך לפנות לפרוקטולוג לטיפול. לגבי השלשול מציע להתיעץ בתזונאית ולקבל טיפול סימפטומטי מהרופא. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול