פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/10/2005 | 20:24 | מאת: נלי

היי, חג שמח! מזה שנים רבות שאני סובלת אנטרוקוליטיס ודיסבקטריוזיס. לפני 4 שנים טופלתי באמצעות תכשיר פרוביוטי שהכיל e-coli m-16 והרגשתי הקלה במצב ואפילו עליתי במשקל. לצערי, חברת belbo הפסיקה את ייצור התכשיר. אני מעוניינת לדעת אם קיים תכשיר פרוביוטי כלשהוא שיכול לרפא חולה עם דיאגנוזה כמו שלי ודיסבקטריאוזיס. ניסתי אצידופילוס וביפידובקטר של בית אלטמן וסולגר וזה לא עזר, הירידה במשקל נמשכת אודה על התשובה שלכם נלי

05/10/2005 | 21:49 | מאת: ד"ר אייל גל

קיימים סוגים רבים של פרוביוטיקה. קשה לי להמליץ על סוג אחד אבל בתכשירים כמו VSL#3 וג'ארודופילוס קיימים סוגים רבים של חיידקים שאולי יכולים לעזור במקרה שלך. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול