אל- ווסת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/12/1999 | 22:53 | מאת: אס

שלום לך, החל מיולי השנה הפסקתי לקחת גלולות מתוך מטרה להרות . מאז ההפסק המחזור אינו סדיר והאיחורים מגיעים עד לחודש שלם וכמובן שבמצב כזה קשה להרות , איך מחזירים את הוסת לסדירות?

26/12/1999 | 23:01 | מאת: ד"ר אמיר פוקס

אס שלום רב חסרים לי פרטים רבים על מנת שניתן יהיה לתת תשובה מספקת. שימוש בגלולות עלול לעיתים לגרום לאל ווסת למשך מספר חודשים מיד עם הפסקת השימוש. לרוב, אין מדובר בבעית פוריות אלא תופעה חולפת. הפרטים החסרים כוללים את גילך, מאיזה גיל התחלת להשתמש בגלולות, האם לפני כן היה לך מחזור סדיר, האם היית בעבר בהריון וילדת. כמובן שלאחר ידיעת כל הפרטים הללו ניתן לחשוב על המשך ברור.

26/12/1999 | 23:07 | מאת: אס

בהמשך לפרטים שנמסרו, אני בת 32 אמא לשני ילדים , משתמשת בגלולות כ- 12 שנים, המחזור בעבר גם כן לא היה סדיר 0איחורים של עד 7-8 ימים).

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה