HEXAKAPRON

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/12/1999 | 23:43 | מאת: riki

זה שוב אני אותה בחורה שנתת לה מידע על ההתקן של "מירנה" בטח אתה זוכר... בפעם האחרונה רשמתי לך שהיה לי דימום שבועיים ללא הפסקה והרופא נתן לי את הכדורים הקסאקפרון 4 כדורים ליום, לאחר 4 ימים שלקחתי אותם באמת המחזור הפסיק לגמרי. ראשית מאחר לי כרגע בכמה ימים זו תופעה רגילה? אני שואלת כי קודם זה הקדים לי בשבוע, ועכשיו מאחר, יכול להיות שזה מתחיל להיסתדר בגוף, ולא צריך לדאוג לאיחור הזה? דבר שני זה האם אני יכולה לקחת את הכדורים האלה מתי שאני רוצה? לדוגמה: קיבלתי היום ובא לי להפסיק את המחזור האם יש בזה סיכון או שאפשר לקחת אותן מתאי שהרצה? יש לציין שאני מאוד שונאת מאוד להיות במחזור. בתודה מראש ריקי

24/12/1999 | 23:57 | מאת: ד"ר פוקס

ריקי שלום רב תשובתי הפעם תהיה קצרה יותר- סבלנות. סבלנות אחת משום שבקרוב תצא כתבה רחבה מאד על המירנה באתר רפואת הנשים בו מופיעות כידוע לך כתבות נרחבות. סבלנות נוספת היא לגבי המירנה. סבלנות ותבחיני בשיפור מתמיד. לא מומלץ לטפל בהקסקפרון על דעת עצמך כמו בכל תרופה למרות שאני מבין את רצונך לסיים את הדימום.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה