שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/05/2000 | 19:30 | מאת: שי

שלום לך דוקטור. רציתי לדעת האים קלקול קיבה קשה עלול להיות מסוכן לעובר בחודש השישי ובפרט שלאם יש חוסר במי שפיר ? ואים כן,האם ניתן לעשות משהו? בתודה, שי

09/05/2000 | 21:00 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

השאלה מדוע חל קילקול הקיבה. בעיקרון לא צריכה להיות בעיה, יש לודא שהאם שותה מספיק. לגבי מיעוט מי השפיר יש לברר מדוע קיים מיעוט מי שפיר ולפעול על פי התוצאות.

10/05/2000 | 15:39 | מאת: ayalush

איך אפשר למנוע יובש בנרתיק.בגיל הבלות.

11/05/2000 | 10:08 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

בד"כ מתן טיפול הורמוני חליפי פותר את הבעיה ניתן כמו כן גם לקבל טיפול מקומי במשחות אסתרוגן המועות את היובש בנרתיק. קיימים גם תכשירים טבעיים שעושים את הפעולה.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה