הורמונים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/05/2000 | 16:40 | מאת: ויוימסיקה

לפני שנתיים עברתי ניתוח ולא שמרצוני הורידו לי את השחלות היום אני מטופלת בפרמריל 0.625 אבל לצערי לא חזרתי לעצמי וכל התופעות נפלו עלי ביום אחד של גיל הבלות מגיל 38 אני מנסה תחליפים שונים ושום דבר לא עוזר נואשתי אודה מאוד אם יש חדש תחת השמש תודה מראש ויוי מסיקה098988315

11/05/2000 | 10:35 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

קיימם תכשירים רבים מאוד למעט פרמריל . פני לרופא המטפל שלך שימצא לך תכשיר שיקל על סבלך. ( החל ממדבקות וכלה בכדורים בצורות קומבינציה שונות )

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה