תודה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

22/12/1999 | 01:00 | מאת: מלי אוחיון

ד"ר פוקס היקר ברצוני להודות לך על תשובתך בנושא ההנקה התקשרתי למספר הטלפון שמסרת לי ונאמר לי שבשום אופן אסור לי להניק את התינוק הפסקתי את ההנקה עוד באותו יום מפני שנאמר לי שאני "מרעילה" את התינוק עם התרופות הללו וזאת לאחר שבבית החולים שילדתי בו נאמר לי שאני יכולה להניק (כמה וכמה פעמים שאלתי והפנתי את תשומת לב הרופאים לתרופות שאני נוטלת ושוב נאמר לי שאני יכולה להניק) בקשו ממני כמו כן לבדוק את התינוק ע"י רופא ילדים ולשמחתנו לא נגרם לו שום נזק ושוב תודה רבה רבה על תשומת הלב שאתה מקדיש לי מלי אוחיון

23/12/1999 | 20:24 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

למלי שלום רב אני שמח ששוב יכולתי , בעזרת אתר זה להיות לך לעזר והעיקר הבריאות...................

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה