קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

06/05/2000 | 00:55 | מאת: גוריאל גולי

ברצוני לקבל מידע מפורט ועדכני בנוגע לקשירת חצוצרות הפעולה עצמה, תוצאותיה, סיכויים, סיכונים, היכן ניתן לקרוא חומר כלשהו בנושא.

07/05/2000 | 08:39 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

קשירת החצוצרות נעשית על ידי לפרסקופיה. פעולה זו נעשית תחת הרדמה כללית תוך כדי החדרת סיב אופטי לחלל הבטן. דרך הצינור שמכיל את הסיב האופטי מבצעים את הפעולה. סכנות הפעולה נובעות כמובן מההרדמה ומהפעולה עצמה. הרופא המנתח יסביר לך בפרוטרוט כל אחת מהסכנות הקיימות בביצוע הפעולה. ברמת העיקרון הפעולה יחסית פשוטה בידיים מיומנות.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה