זיהומים בנרתיק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/12/1999 | 20:25 | מאת: יעל

אני סובלת כבר יותר משנה מזיהומים חוזרים בנרתיק. עברתי כבר המון רופאי נשים וגם מטפלים אלטרנטיביים ובינתיים לא נפתרה הבעיה. רופאי הנשים הקונבנציונאליים לא התיחסו לבעיה בכובד ראש ולא ניסו לגלות את מקורה. למרות שהלכתי גם באופן פרטי ושילמתי במיטב כספי... אני מודעת לקושי לפתור בעיה כזו דרך האינטרנט, ולכן אשמח מאוד מאוד אם תוכל להמליץ לי על רופא או כל מטפל אחר שלדעתך יהיה מוכן לחקור את הבעיה לעומק. ויגאל אותי מיסורי.

22/12/1999 | 21:41 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

יעל שלום רב את עקר הערותי שלחת לך בדאר האלקטרוני. יחד עם הפרטים שמסרת לי דלים מידי על מנת לכוון אותך לרופא כזה א אחר כמו גם להתייחס לתלונותייך

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה