הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/05/2000 | 21:39 | מאת: גל

הייתכן מצב בו הריון נקלט ובכל זאת מופיע דימום של מחזור חודשי כרגיל? אם כן, במשך כמה חודשים? ואילו סימפטומים אחרים יצביעו על קיומו של הריון במצב כזה?

06/05/2000 | 23:26 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

כחודש לאחר קליטת ההריון מופיע דמם הקשור בהשרשה. דמם זה מתקבל לעיתין בטעות כדמם ממחזורי. כמובן שבהריון אין מחזור. וכל דמם המופיע בהריון הינו דשמם הקשור להריון מסיבה זו או אחרת. הדרך לודא הריון הינה על ידי בדיקת דם או בשלבים מאוחרים (שבוע 5 ואילך) יןתר בדיקת אולטראסאונד.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה