לופוס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/12/1999 | 12:20 | מאת: זאב

אודה לכל מי שיעשיר את ידיעותי בנושא מחלת הלופוס - מאמרים, קישורים ואינפורציה כללית. תודה.

20/12/1999 | 16:36 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

זאב שלום רב לפני מספר שבועות הייתה התענינות במחלת הלופוס באתר זה. אם תחפש תחת קובץ תגובות ודאי תמצא את שאלתה של גב' מלי אוחיון בנושא ואת התייחסותי. במידה ותהייה מעונין בחומר נוסף אשמח לכתוב ולהוסיף

22/12/1999 | 01:06 | מאת: מלי אוחיון

אתר על מחלת הלופוס http://www.lupusgw.org/newflier.htm מלבד האתר הזה בכל מנוע חיפוש שתקליד את המילה lupus תקבל מספר רב של אתרים אני למדתי על המחלה רק דרך האינטרנט בהצלחה בחיפוש ואם תהיינה לך שאלות אשמח לענות עליהן מלי אוחיון

28/12/1999 | 23:39 | מאת: כוכי רוזנבאום

שלום זאב בארץ פועל ארגון חולי לופוס, שהוא עמותה שפועלת במתכונת עזרה עצמית. הארגון מבצע מגוון פעילויות לרווחת חולי הלופוס, ובין היתר תוכל למצוא אתר של הארגון, די ראשוני, אבל אתר. כתובת האתר - http://go.to/lupusil כמו כן, הארגון מפעיל קו פתוח, שפועל בכל יום חמישי בין השעות 18.00 עד 20.00. תוכל לפנות לטלפון, ולקבל את הפרטים שמעניינים אותך. מספר הטלפון 6299389, באיזור חיוג 03. כמו כן, תוכל לפנות אלי, דרך הדואר האלקטרוני שלי, ואשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי. כוכי רוזנבאום מנכ"ל ארגון חולי הלופוס בישראל

30/04/2001 | 12:34 | מאת: מישהי

אני חולת לופוס כבר 5 שנים וקבלתי את הלופוס בגיל צעיר ואני מנסה לקבל מידע על המחלה, ואני כל הזמן רואה את האתר על הארגון ואני לוחצת על אתר והוא לא מכניס אותי לאתר של הארגון. יש אולי עוד אתרים כדי לקבל מידע בעברית על הלופוס.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה