גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/12/1999 | 12:17 | מאת: יעל

ד"ר אמיר שלום רב, את הגלולות למניעת הריון לקחתי עד לפני 3 חודשים. מאז אני מנסה להכנס להריון. למותר לציין כי המחזור החודשי שלי תמיד היה סדיר, ללא הגלולות, וגם היום, אני מקבלת בדיוק בזמן, כמו שעון שוויצרי. שאלתי היא כמה זמן דרוש לגוף בכדי להתנקות מהגלולות. אני בריאה ואף פעם לא היתה בעיה. תודה רבה ושמחתי לפגוש בפורום זה.

20/12/1999 | 13:08 | מאת: יעל

יעל כתב/ה: ------------------------------- ד"ר אמיר שלום רב, את הגלולות למניעת הריון לקחתי עד לפני 3 חודשים. מאז אני מנסה להכנס להריון. למותר לציין כי המחזור החודשי שלי תמיד היה סדיר, ללא הגלולות, וגם היום, אני מקבלת בדיוק בזמן, כמו שעון שוויצרי. שאלתי היא כמה זמן דרוש לגוף בכדי להתנקות מהגלולות. אני בריאה ואף פעם לא היתה בעיה. תודה רבה ושמחתי לפגוש בפורום זה.

20/12/1999 | 16:46 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

יעל שלום רב גלולות אינן " מלכלכות" את הגוף ולכן אין צורך להתנקות מהן..... איני יודע האם זו הפעם הראשונה שאת מנסה להרות או לא אך בכל אופן, גלולות לכשעצמן אינן משפיעות על הפוריות ואינן אמורות לפגוע ביכולתך להרות. 3 חודשי נסיון להרות הן בגדר הנורמה, ויש מקום לערוך ברור רק לאחר פרק זמן ארוך יותר . בכל אופן עלייך לזכור שהיכולת להרות היא פונקציה של שני בני הזוג ולכן, במידה ויש מקום לברור הוא אמור לכלול את שני בני הזוג.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה