ויטמינים במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/04/2000 | 20:42 | מאת: מאי

שלום, אני בת 28 ובחודש הראשון להריון. בהמלצת רופא המשפחה התחלתי לפני כשבועיים לקחת 5 מיליגרם של חומצה פולית. האם אני יכולה (והאם ממומלץ) לקחת על דעת עצמי מולטי ויטמין לנשים בהריון ומניקות של סולגאר (בנוסף לחומצה הפולית) ? לפי בדיקות כלליות שערכתי לא מזמן: כימיה וספירת דם - כל המדדים בטווח הרצוי. האם גם אז יש צורך במולטי ויטמין ? תודה על תשומת הלב, מאי

28/04/2000 | 23:23 | מאת: ד"ר וולמן

די במולטיויטמיטן של סולגר שמכיל חןמצה פולית. ואין צורך במינון של 5 מג ליום. ניתן בנוסף ליטול קומבינצית ברזל עם חומצה פולית כמו פולקס.

28/04/2000 | 23:23 | מאת: ד"ר וולמן

די במולטיויטמיטן של סולגר שמכיל חןמצה פולית. ואין צורך במינון של 5 מג ליום. ניתן בנוסף ליטול קומבינצית ברזל עם חומצה פולית כמו פולקס.

28/04/2000 | 23:23 | מאת: ד"ר וולמן

די במולטיויטמיטן של סולגר שמכיל חןמצה פולית. ואין צורך במינון של 5 מג ליום. ניתן בנוסף ליטול קומבינצית ברזל עם חומצה פולית כמו פולקס.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה