תשובות לשאלות ע"י זיוה וזאב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

26/04/2000 | 07:53 | מאת: אסתר

לאחרונה אני רואה בפורום תשובות הניתנות על ידי זיוה וזאב - רפואה שלמה. גם בפורומים נוספים אני רואה תשובות שלהם. מי הם העונים? מה הכשרתם? חשוב לי לקבל את המידע כדי שאוכל לדעת עד כמה התשובות מהימנות. תןדה

26/04/2000 | 09:33 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

אסתר שלום, כאן זאב ואשיב לך גם בשם זיוה. שנינו מנהלים את "רפואה שלמה" האקדמיה לרפואה טבעית בירושלים. מכאן תוכלי להבין שאנו עוסקים בלימוד וטיפול ברפואה טבעית, בתחומים רבים מאוד ומתוך ראיה כוללת של האישיות הפיזית יחד עם ריגשית והרוחנית של האדם. כדי לקצר, שנינו היגענו אל הרפואה הטבעית כפליטים של הרפואה המקובלת (ואל תביני לא נכון: אנו תומכים באופן נמרץ בשיתוף פעולה בין הרפואות), אני, זאב שותף לחיבור ספר מקצועי בתחום: "ספר הטיפול ההוליסטי" אשר יצא בהוצאת "אסטרולוג" ובהכנה ספר נוסף על איבחון כולל בשילוב שיטות. בשנה שעברה זכינו במקום ראשון בירושלים בנושאי שרות ברפואה טבעית בין מוסדות הלימוד בירושלים בסקר שנערך ע"י מכון "הישגים" ללא ידיעתנו! אנו חושבים את עצמנו בין הטובים ביותר שיש בתחום (בעולם ולא רק בארץ) וביום שהערכה זו תשתנה נסגור את הבסטה! את איכות התשובות שאנו נותנים תצטרכי לבדוק ולהעריך בעצמך. זאת אחריותך. אני מקווה כי ההערכה העצמית לא תראה לך כגאווה סתם. יש, כמובן הרבה מה להוסיף אך צניעותנו הטבעית עוצרת בעדנו. אם תרצי המלצות אנא פני ותקבלי שמות וטלפונים של בוגרים ומטופלים. פאטים נוספים יש באתר החדש שלנו אשר עלה לאוויר רק לפני שבועיים ומעדכן ומתפתח לאט ובטוח. הכתובת: refuah-shlemah.co.il רפואה שלמה לך, זאב

27/04/2000 | 05:22 | מאת: אסתר

תודה לזאב על ההתייחסות לשאלתי. בהחלט אבקר באתר שלכם. אגב, היכן ניתן להשיג את הספרים בהוצאתכם? ועוד שאלה קטנטנה - היכן רכשתם את השכלתכם הרפואית? ושוב- תודה !

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה