חשיפה לחום במהלך נסיעה במכונית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/09/2016 | 15:50 | מאת: אני13

אני בשבוע שמונה נתקעתי שעתיים בפקק בלי מזגן ביום חם 32 מעלות בצל. קרני שמש פגעו ברגליים שלי באופן ישיר. במהלך הנסיעה האיטית מאוד האוטו החל להתחמם למרות שהחלונות נשארו פתוחים ובסיומה שמתי לב שאני אדומה. קראתי שצריך להימנע מלהעלות את טמפרטורת הגוף האם נגרם נזק לעובר בגלל החום שהצטבר במהלך הנסיעה? תודה

שלום, נכון שחשיפה לחום ממושך עלולה להוות גורם סיכון לעובר. הכוונה היא שחום גופה של אישה בהריון לא יעלה מעל 38 מעלות (בעיקר בשליש הראשון) . לא עסקת בפעילות מאומצת. אני מאמינה שהכל תקין. האם שתית במהלך הזמן הזה? לכל מקרה, התייעצי עם הרופא המטפל. הרבה בריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה