שלשולים ותחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/08/2016 | 19:28 | מאת: הריונית טרייה

דנית שלום, אני בתחילת ההריון הראשון שלי סוף שבוע 5 , וכמעט שבוע וחצי שאני משלשלת לפחות פעמים ביום. האם זה נורמלי? או שעלי לפנות לרופא? האם ניתן/כדי לקחת משהו עבור זה? והאם זה מסכן את התינוק? תודה רבה רבה

שלום, גופנו עובר שינויים רבים בתחילת ההריון ולאורכו. הסיבה לשילשולים יכולה לנבוע משינויים שהגוף עובר מההריון או מסיבה אחרת. ממליצה לך בכל מקרה לגשת ולהתייעץ עם הרופא המטפל. הקפידי על שתייה מרובה. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה