מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/08/2016 | 09:23 | מאת: גליה

הי, אני רוצה בחודשים הקרובים לנסות להיכנס להיריון עם בעלי. אני לוקחת גלולות כבר המון שנים ובלעדיהן המחזור שלי לא סדיר. מגיע כל כמה חודשים. האם זה אומר שיהיה לי קשה להיכנס להריון? אילו בדיקות אני יכולה לעשות?

שלום גליה, כאשר המחזור אינו סדיר, אכן מאתגר לתפוס את הביוץ ולנסות להרות. גשי לרופא המטפל, הוא יפנה אותך לבדיקות המתאימות. בנוסף, ממליצה לך מאוד לנסות טיפולים ברפואה הסינית (דיקור סיני) שיכולים לסייע לך להסדיר את המחזור ולהכין את גופך לקראת ההריון. ההמלצה היא לגשת למטפלים אשר מתמחים בתחום ההריון והלידה. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה