המטומה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

28/04/2016 | 13:50 | מאת: חלי

שלום אני בת 34 הריון 3 הראשון הפרייה הילדה ברוך השם היום בת 8 הריון שני הפלה בשבוע 8 ביולי האחרון עובר ללא דופק והריון 3 עכשיו שבוע 10 3 בערך בשבוע 7 הייתה לי המטומה עם היפרדות קרומים בערך גודל 1 ס"מ עם הפרשות חומות הייתי במנוחה 3 שבועות עכשיו שוב נצפתה המטומה בגודל 4.06 ס"מ שזה נראה לי ממש גדול ובלי הפרשות חומות אני מאד חוששת להריון במיוחד אחרי ההפלה הקודמת יש לציין שאני כבר כמעט שבועיים עם נרות פרוגסטרון כמה ההמטומה מסוכנת להריון ? מה גורם לה אולי אני עושה משהו לא בסדר מה מותר לעשות מה אסור ?

שלום חלי, המטומה בהריון דורשת מעקב קפדני. ישנם מצבים שהדימום נפסק ובבדיקת אולטרסאונד היא כבר לא נצפית. עמ לדעת ממה זה נוצר יש צורך בבירור רפואי. אני די בטוחה שאין משהו שאת עושה לא בסדר, אלו שינויים שהגוף עובר, אשר דורשים בדיקה. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה