בדיקת בטא נמוך מאוד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/04/2016 | 15:04 | מאת: אירית

שלום רב, ביצעתי אתמול בדיקת דם והHCG יצא 13 ( - Indeterminat) הרופא נשים אמר לעשות בדיקת דם בעוד יומיים כדי לראות האם עולה או ירד האמת לא כל כך ברור לי...הוסת האחרון היה 4/3 ז"א שביוץ היה ב 18/3 כי וסת סדיר כל 28 יום ...ז"א שערכים לא תקינים..בשבוע כזה הערכים היו צריכים להיות הרבה יותר גבוהים האם אני טועה? אשמח לקצת סדר והסבר למה צריך לעקוב אחרי זה עוד יומיים ...כי אני ממש מבולבלת ולחוצה...

שלום אירית, בעיקר מה שחשוב לראות זה שערכי הבטא הכפילו עצמם. אין לייחס חשיבות רבה מידי לערכי הבטא מכיון שיש טווח גדול במספרים בין הריונות שונים. יכולה להיות תוצאה של בטא נמוכה וההריון יהיה תקין. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה