מין עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/04/2016 | 21:01 | מאת: נעמה

שלום, אני בהיריון שבוע 12 ויש לי תאומות בנות 6 .כל החברות שלי שיגעו אותי בכל מיני אמונות טפלות שאני לא מאמינה בהם לגבי מין העובר אבל היום מישהי אמרה לי שאם העובר בצילום האולטרסאונד הראשון (שבוע 6) הוא בצורת בננה אז זה בן ואם הוא בצורה עגולה אז זאת בת והראתה לי כמה צילומים !!! וזה מה הדאיג אותי וכמעט האמנתי כי העובר אצלי נראה בצורה עגולה. אני מאוד מודאגת , בבקשה עזרי לי

שלום נעמה, הדרך היחידה לדעת את מין העובר בוודאות היא רק באמצעות בדיקת אולטרסאונד. אינני מכירה את הדוגמא שציינת לגבי צילום האולטרסאונד.אל תייחסי חשיבות רבה מידי למה שנאמר לך. המתיני לסקירה הראשונה בה תדעי בוודאות. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה