חשיפה מוגברת למים עם כלור וחלודה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/03/2016 | 09:42 | מאת: אלה

היי, אני בשבוע 22 כמעט מתחילת ההריון ועד אתמול שכרתי דירה בה היו בעיות מים. המים החמים ביותר יצאו עם חלודה, בצבע צהוב חזק ומים פושרים יותר או חמים (לעיתים גם הרותחים שלא היו צהובים) יצאו בצבע לבן, ממש עכורים, שהחומר התפוגג לאחר מספר שניות, ככל הנראה כלור. התקלחתי וצחצחתי שיניים במים האלה במשך 3 חודשיפ רצופים. לשתות לא שתיתי וגם לרוב לא בישלתי במים האלה, לרוב בישלתי במים מינרלים או מהמים הקרים שזה צינור אחר. אני חוששת מאוד שהמים עם הכלור ואולי אפילו עם חלודה (למרות שלא התקלחנו בצהובים) חדרה לי לגוף / למערכות הנשימה וחלילה לעובר. האם דבר כזה עלול לגרום נזק לעובר? האם ידוע מה הנזק שעלול לקרות? האם ניתן לבדוק זאת? תודה רבה רבה, אלה.

שלום אלה, על סמך מה שאת מתארת אני מאמינה שהכל תקין. ממליצה לך להתייעץ בפורום הריון ולידה - הלל יפה המנוהל עי רופאים. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה