בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

17/03/2016 | 16:04 | מאת: חופית

Hcg קטן מ2. קיבלתי דימום יומיים לפני התאריך ביום שבת, ואז היה דימום ממש מוזר וחלש במשך 5 ימים. כשרק פעם אחת יצא החוצה... עשיתי בדיקה ביתית יום רביעי בבוקר ויצא שלילי. עשיתי בדיקת דם היום. יום חמישי ןיצא לי hcg קטן מ2. האם אני בטוח לא בהריון? או שהבדיקה הייתה מוקדם מידי וצריך לעשות שוב?

שלום חופית, ההמלצה לעשות בדיקת הריון היא כאשר יש איחור בווסת. במקרה שלך כבר הגיעה הווסת ובדיקת הדם הראתה שאין הריון. ככל הנראה, זה די בטוח שאין הריון. במידה שאת מרגישה בתחושות שונות או שהווסת נראית לך שונה, גשי להבדק אצל הרופא המטפל. בהצלחה בהמשך, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה