היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/03/2016 | 10:05 | מאת: אמא ל-2

גיליתי ביום שישי האחרון 11/3 בבדיקה ביתית שאני בהיריון אני לא מעוניינת בהיריון הזה. בכל מקרה יש לי כאבים חזקיםשאני לא מכירה מההיריונית הקודמים כאבים בפי הטבעת לחץ מסויים ויש לי המון הפרשות יכול להיות שזה סימן.להפלה טבעית?????סובלת מהקאות גם

שלום, התסמינים שציינת יכולים להעיד על מס דברים. קשה לענות על סמך מה שרשמת. באיזה שבוע את אמורה להיות? והאם להפרשות מלווה דימום? ממליצה לך לגשת לרופא המטפל ולהיבדק. הרבה בריאות, דנית

13/03/2016 | 17:19 | מאת: אמא

תשובה 30938.4 מה זה אומר היריון מתקדם????

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה