הריון שבוע 10 וטיסה לחו"ל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/03/2016 | 08:53 | מאת: לילך

שלום, אני בהריון בשבוע 10, ומתוכננת לטוס לגרמניה ברלין (כ-4 שעות), טיול שתוכנן לפני כניסתי להריון. עשיתי אולטרסאונד והכול תקין, הרופא אמר "כל עוד אין דימום את יכולה לטוס והכול בסדר" אחת המזכירות זרקה לי שם משפט שמאוד ערער אותי " לטוס או לא לטוס זאת החלטה שלך, בדרך כלל לא טסים" ביטול / דחיית הטיסה תעלה המון כסף כמעט כמו כל הטיול וזה עוד שיקול. אם ההריון מתקדם כהלכה , והכול תקין. האם יש סיכונים לטוס? בכל זאת, מדובר במדינה מפותחת לא עולם שלישי, טיסה קצרה אשמח לתשובה :)

שלום לילך, יש הרבה מיתוסים סביב הנושא של טיסה במהלך הריון. כמו דברי הרופא, במידה שהכל תקין ואין דימום, אין מניעה מלטוס. טיסה נעימה והמשך הריון בריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה