אוטרסאונד ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

22/01/2016 | 17:09 | מאת: נעמה

שלום, אתמול הייתי בבדיקת אולטרסאונד ראשונה. לפי המחזור האחרון אני אמורה להיות בשבוע 6 3 אבל אני יודעת שהיה לי ביוץ מאוחר בבערך כ5 ימים. אתמול בבדיקת האולטרסואנד ראו רק שק הריון ושק חלבון. האם זה תקין? חשוב לציין שביום ראשון (לפני 6 ימים) בבדיקת בטא יצא לי 13,000, מכפיל את עצמו פי 5 כל 3 ימים.

28/01/2016 | 14:31 | מאת: דנית

שלום נעמה, עפי מה שרשמת נשמע שהכל תקין פשוט הבדיקה בוצעה מוקדם מידי. המתיני עוד שבוע וגשי לבדיקה חוזרת. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה