ביקור ראשון אצל רופא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/10/2015 | 08:17 | מאת: מיכל

שלום. עשיתי בדיקת דם , רמת ה hcg יצאה מעל 1000. המחזור האחרון היה ב 5.9 , אבל ב 4.10 קיבלתי מחזור יום אחד.. עכשיו אני מבינה שזה לא היה מחזור...אלא דימום חד פעמי . התור הראשון שהצלחתי לקבוע זה ב 12.11, כמעט שבוע 10... האם זה מסוכן? מאוחר מידי? האם כבר יש בדיקות שהייתי צריכה לעשות? אני בלחץ כי גיליתי רק בשבוע שעבר שאני בהיריון... ובזמן הזה אכלתי ושתיתי דברים שעלולים להיות מסוכנים לעובר...

שלום מיכל, מומלץ לבצע בדיקת אולטרסאונד בשבועות 6-8. בשלב הזה אין עוד בדיקה שהיית צריכה לבצע. נסי להקדים את הטור או לנסות אצל רופא/ה אחרים רק לבדיקה הזו. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה