צמחה פלורה מעורבת הכוללת Strep. group B

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/10/2015 | 20:21 | מאת: נופר

אני בשבוע 33 וביצעתי בדיקת שתן כאשר התוצאה שהתקבלה היא:צמחה פלורה מעורבת הכוללת Strep. group B. הייתי אצל הרופאה ולא כל כך הבנתי את ההשלכות של החידק מלבד לקיחת אנטיביוטיקה בלידה. אשמח להסבר מה זה אומר לגבי העובר, האם זה מסוכן? מה אפשר לעשות? אני ממש בלחץ מזה שזה יכול לגרום לדברים ממש מסוכנים. אודה לתשובה.

שלום נופר, הגעת לפורום תמיכה בהריון ולידה. ממליצה להפנות את שאלתך ל"פורום הריון ולידה-הלל יפה" המנוהל ע"י רופאים. המשך הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה