בטא גבוהה ללא שק הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/08/2015 | 01:45 | מאת: ירדני

היי, עשיתי בדיקת הריון שיצאה חיובית ולאחר מכן בדיקת דם. הבטא יצאה 3229 אך היום כשהייתי אצל רופא הנשים לא נצפה כלל שק הריון. הבטא גבוהה מאוד לכך שלא נצפה הריון והרופא אמר כי זהו כנראה הריון שאיננו תקין. נשלחתי לעשות שוב בטא . האם יש בכלל סיכוי להריוו תקין עם ערכי בטא כאלו ללא שק הריון? יש לציין שלא ניתן לדעת באיזה שבוע אני עקב מחזור לא סדיר. בנוסף- 'ב10.8 עשיתי בדיקת הריון והיא הייתה שלילית רק ב15.8 יצא חיובי. תודה!

שלום, לצערי כנראה שלא... אך לא באמת אפשר לדעת עד אשר תבצעי את הבדיקה שוב. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה