ירידה בתחושות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/07/2015 | 22:57 | מאת: עדי

הי. אני בשבוע שישי פלוס חמישה ימים. עד כה היו לי כל יום סחילות ורגישות רבה בחזה. אתמול ביצעתי אולטרסאונד וראו עובר עם דופק. מהבוקר נעלמו לחלוטין כל התסמינים. עברתי כבר הפלה בעבר בשל הריון שלא התפתח. האם הירידה בתופעות מעידה על בעיה בהתפתחות או הפסקת דופק? מה לעשות? תודה

שלום עדי, אנחנו חוות כל הריון בצורה שונה. הירידה בתופעות אינה מעידה בהכרח על בעיה. למען הסר ספק, גשי להיוועץ עם הרופא/ה. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה