האם זה יכול להיות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

14/07/2015 | 21:09 | מאת: אימוש

יש לי ילד בן חודשיים וחצי בהנקה מלאה אחרי הלידה היה דימום ומחזור פעם אחת ומאז לא הופיע מחזור שוב.האם זה יכול לקרות?חששתי שאני בהריון אבל 2 בדיקות ביתיות הראו שלא....בלידה הקודמת גם הייתי בהנקה מלאה והייתי מקבלת מחזור כרגיל האם יכול להיות שהפעם לא אקבל בזמן ההנקה?

שלום, בזמן ההנקה גופנו מפריש הורמונים אשר גורמים לשיבוש במחזור החודשי. כל הריון הוא שונה וכך גם ההנקה. קבלת המחזור בהנקה הקודמת אינה מעידה על קבלת המחזור בהנקה הנוכחית. בהחלט יתכן שקיבלת מחזור פעם אחת, אך המחזור עדיין לא יהיה סדיר. זהו מצב תקין. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה