שאלה בנוגע לדימום השתרשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/07/2015 | 17:39 | מאת: סתיו

שלום, עברו שבועיים ו4 ימים מהיום שערכת ביוץ ביתית הראתה לי שיש ביוץ וכמובן שקיימנו יחסים בכל השבוע של הביוץ והיום התחילו הפרשות חומות מלוות בדם חום אדום כהה לא בזרמים של מחזור השאלה אם זה דימום השתרשות ויש היריון או שזה מחזור? איך אפשר להבדיל והאם בדיקת היריון עכשיו תראה היריון במידה ויש??

שלום סתיו, לרוב דימום של השרשה הוא קל יותר מדימום במחזור וחולף תוך יום-יומיים. המתיני לתאריך המשוער של קבלת הווסת ובמידה ויש איחור גשי לבצע בדיקת דם. מבחינת הזמנים, את כבר בשלב שהבדיקה אמורה לצאת חיובית במידה ויש היריון. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה