אין דופק בשבוע 8

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/07/2015 | 16:10 | מאת: אורית

שלום, השבוע ביצעתי בדיקת אולטסאונד לפיה אני אמורה להיות בשבוע 9 אבל העובר בגודל של שבוע 8 ואין דופק. אני לא יודעת את התאריך המדויק של המחזור האחרון אבל אני יודעת בוודאות שנכנסתי להריון בין התאריכים 17-23 בחודש מאי. לכן לפי הספירה שלי אני בשבוע 7. זה נכון? והאם יש עדיין סיכוי לראות דופק? הרופא שלי לא אופטימי ואומר שיש לבצע גרידה.

שלום אורית, עפ"י החישוב שלך את אכן צריכה להיות סביב שבוע 7. שבוע בו ניתן לצפות בדופק. גשי לבדיקה נוספת אשר תקבע סופית את ההמשך. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה