היריון עם אנטי אי.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/07/2015 | 18:51 | מאת: פאולינה

אני אם לשלושה ילדים . מהריון הראשון לאחר בדיקת דם מצאו אנטי אי ביחס 1- 16 . בהיריון השני היחס עלה 1-870 בלידה . ההריון השלישי היה ממש מסובך . הייתי חייבת לעשות דופלר לעובר פעם בשבוע ובגיל הריון יותר מתקדם הייתי צריכה לעשות דופלר כול שבוע . חשוב לציין שאם שלושת הילדים הייתי צריכה לעשות דופלר משבוע שלושים ואת שלושתם ילדתי עם זירוז בשבוע 37-38 . הרופא שלי משכנע אותי לא להכנס להיריון שוב כי הוא טוען שזה מסוכן מאוד ואם כול שנה הנוגדנים מתרבים בגוף לכן יש סיכוי לאנמיה אצל העובר . עכשיו אני בת 39 ושוקלת להביא עוד ילד אך אני חוששת .

שלום פאולינה, אני מבינה את החשש שלך ואת הרצון שלך להרות שוב. אני ממליצה להתייעץ בפורום רפואי מקצועי- הריון וילדה "הלל יפה". כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה