תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/07/2015 | 07:08 | מאת: נוי סאסי

שלום, ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית ולפי מחשבון הריון, נמצאת בשבוע 6. מה שמוזר לי ומטריד אותי זה שאני לא חשה בשום תופעת לוואי כמו נפיחות בשדיים ובהריון ראשון עוד לפני הבדיקה הביתית חשתי בנפיחות בשדיים. האם זה יתכן שבהריון ראשון הרגשתי כך וכעט מרגישה אחרת? האם בכלל זה הגיוני בשלב שלי לא לחוש בשום דבר בכלל?

שלום נוי, אנו חוות כל הריון בצורה שונה. בהחלט יתכן שבהריון אחד תחושי בשינויים ובהריון אחר כלל לא. סביב השבוע השישי/שביעי גשי לבדיקת אולטרסאונד. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה