הפריה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/06/2015 | 13:40 | מאת: א

האם חתכן שנכנסתי להריון מקיום יחסי מין 4 ימים לפני קבלת המחזור החודשי? כאשר ידוע לי שבדיקת הריון היתה חיובית מס ימים לאחר איחור המחזור?

שלום א', הכל אפשרי ותמיד יש סיכוי. אומנם הסבירות קטנה ביותר אך עדיין קיימת. בעקרון, במחזור של 28 יום, הביוץ מתרחש ביום ה14 ונמשך מס' ימים. זרע הגבר (זרע תקין) מתקיים עד 72 שעות. לא תמיד האישה יודעת בדיוק את תאריך הביוץ. על מנת לוודא שאין לנו סיכוי להיכנס להריון, עלינו להשתמש באמצעי מניעה. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה