תפר צווארי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/06/2015 | 09:23 | מאת: ריצל

שלום עברתי לפני שבוע ניתוח תפר צווארי (סרקלאז) עקב לידה מוקדמת בהריון הקודם בעוד שבוע מתוכננת לבצע סקירת מערכות בנתי שזה מבוצע וגינלית האם יש סיכון כולשהו בבדיקה שיכול לפגוע בתפר? שאלה נוספת כול פעם שאני הולכת לשירותים אחרי זה אני פתאום מתחילה להרגיש בפנים שמשהו מפריע כאילו מרגישה את התפר עצמו האם זה תקין ?

שלום ריצל, לגבי שתי השאלות אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל. ישנה האפשרות לבצע את הבדיקה דרך דופן הבטן. אך כמו שרשמתי יש צורך להתייעץ עם הרופא. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה