דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

14/06/2015 | 02:48 | מאת: רבקה

שלום אני בת 18 לפי החישוב שלי אני בשבוע 8 בכללי עשיתי אולטסאונד בשבוע 4 וראו שק הריון ואמרו הכל תקין אבל לצערי ביום חמישי האחרון ירד לי קצת דם חום ואותו דבר ביום שישי ואז הלכתי למיון עשו לי בדיקות והרופאה אמרה שלא רואים דופק והיא אמר שכנראה טעינו בחישוב ואנחנו בשבוע 6 בכללי בשבת ירד לי המון דם כמו של וסת מחזור מה נראה לכם יש סיכוי שלא הפלתי בנות אתם מכירות דבר כזה אני לחוצה עד דמעות מחר על הבוקר הולכת למיון תעזרו לי שיש סיכוי שלא הפלתי למה אני מרגישה בדכאון

שלום רבקה, לצערי, זהו סימן שאינו מבשר טובות. אם טרם עשית זאת גשי להיבדק ! כל טוב ובריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה