חוששת מאד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/06/2015 | 11:53 | מאת: סיכוי?

אני בהריון ברוך השם. השאלה היא קצת טיפשית אבל...לא מרפה ממני. האם יש אפשרות להיכנס להריון מזרע שהיה מהול בשאריות מים באמבטיה . כלומר, סכין הגילוח שלי היה נוני על שאריות מים של אחד מבני הבית שהתקלח 4 שעות לפני וחוששת שאולי היה בהם זרע..גילחתי עם הסכין את פנים האזור האינטימי...אפשרי הריון בדרך זו? הביוץ היה 3 ימים אחרי בערך...וההריון היה מתוכנן , בעלי ואני ניסנו באותו זמן .

שלום, הסבירות לכך נמוכה. סביר שהסבון והטמפ' החמה קטלו את תאי הזרע. אך בנוסף, אני ממליצה לך להתייעץ בפורום "גלולות ואמצעי מניעה". כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה