דופק איטי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

06/06/2015 | 19:12 | מאת: עדי

היי דר לפני כשבועיים הייתי באולטרסאונד ראשון של הריון צעיר, שם אמרו לי שאני בשבוע 5 3 (ולא כמו שחישבתי לפני שהגעתי) הרופא אמר שזה אולי כי הביוץ היה מאוחר. אמרו לי לחזור שוב לאחר 10 ימים לבדיקת דופק, לפי החישוב חזרתי שוב לבדיקה בשבוע 7. לפי האולטרסאונד החוזר נמצא שאני בשבוע 6 3 (ולא 7 כמו שאמור להיות) ונצפה דופק איטי. אני מוטרדת מאוד. מה זה אומר? זה יכול להסתדר? יכול גם לא? האם זה שכיח?

08/06/2015 | 18:24 | מאת: ד"ר פנחס כץ

עדיין ההריון צעיר והמדדים לא סופיים ויכולים להשתנות בין כחודש, אז ניתן לראות ולקבל מייצגים יותר מדוייקים בעיקול של העובר.

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה