הרעלת מזון בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/05/2015 | 13:42 | מאת: מיטל

שלום. אני בשבוע 35 וכבר 7 ימים משלשלת פעמיים או שלוש ביום אחרי שלדעתי אכלתי סלט עלים לא נקי בחוץ. הייתי במיון עשיתי בדיקות מקיפות בהם הכל יצא בסדר חוץ מתרבית צואה שאמרו שלא עושים שם. בגלל שנכנסנו לשישי שבתו אחכ חג אוכל לעשות את התרבית רק ביום שני בבוקר. השאלה שלי היא. אם השלשולים יעברו והתרבית תצא תקינה האם באמת אוכל להיות רגועה שלא הייתה הדבקה עוברית באיזה טפיל? או שיכול להיות שאני אפספס את זה וכן יש ממה לחשוש?.. אני מאוד מודאגת אחרי שקראתי על הליסטריה וסלמונה בהריון. יש לציין שהשלשול לא דמי. והבדיקות שנעשו בבית חולים הן דם שתן אולטרסואנד מחכה לתשובה בכיליון עיניים..תודה

שלום מיטל, האם כבר קבלת את תוצאות הבדיקות? על כל פנים, פני עם התוצאות לרופא הנשים. כל טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה