קשיי נשימה תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/05/2015 | 01:34 | מאת: מיטל

בת 40 שבוע כמעט 20. יש לי קשיי נשימה מתחילת הריון בעיקר בערב ובלילה ובשכיבה. זה החמיר לי בשבוע האחרון בעיקר בערב. זה נהיה בלתי נסבל ומבהיל ממש הרגשת חנק. ב2 הריונות ראשונים לפי הזכור לי היה לי רק בסוף ההריון וברמה נמוכה. האם זה קוה בתחילת הריון באופן שאני מתארת?? מה אפשר לעשות?? לא מסוגלת עוד ערב אחד לעבור כך.. מחכה לתגובה מהירה. תודה מראש מיטל

שלום מיטל, דבר ראשון, גשי להיבדק. במידה והכל תקין, נסי להיעזר ברפואה הסינית. דיקור סיני אצל מטפל מומחה בתחום יכול לסייע בהחלט. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה