שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/05/2015 | 19:47 | מאת: נופר

היי, בשבוע 13 3 יש לי בדיקת שקיפות עורפית אחר הצהריים וזה יוצא יום חמישי. בנוסף צריך לעשות בדיקות דם כמה שיותר סמוך לבדיקה. שאלתי היא כזאת, האם אני יכולה לחכות עד ליום ראשון בבוקר לביצוע הבדיקה או שזה לא טוב כי זה לא ביום של הבדיקה ויש לעשות אותה בבוקר שלפני השקיפות עורפית?

שלום נופר, לא אמורה להיות בעיה לבצע את הבדיקה ביום ראשון, אבל הכי טוב שתתייעצי עם הרופא/ה שעושים לך את הבדיקה. הריון קל ובריא, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה