טעות בחלבון עוברי?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/05/2015 | 20:48 | מאת: אלונה

שלום רב, לאחר עיון בתוצאות החלבון העוברי שלי: האם יכול להיות שהנתון הסטטיסטי לפי גיל בלבד שונה מהחלבון עוברי לשקיפות? מועד הלידה הוא כשאהיה בת 27.8 והסיכון בשקיפות לפי גיל בלבד הוא 1:1200 ואילו בחלבון עוברי לפי גיל בלבד 1:740. שאלה נוספת היא אם כל 3 הערכים של בדיקת הדם בחלבון הן בנורמה ובתוך הטווח שלהם האם הגיוני שבכל זאת הסיכון עולה לי? 1:410 היה התוצאה הסופית. לא קצת חשוד??

שלום אלונה, זהו פורום הריון ולידה - תמיכה. התייעצי בפורום הרפואי: הריון ולידה-הלל יפה. כל טוב ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה