הפרשות כמו קוטג

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

29/04/2015 | 17:32 | מאת: מירי

שלום רב...אני רוצה לברר מדוע יש לי הפרשות סמיכות דומות לקוטג...אך ללא ריח או גירודים וללא אף סמפטום של דלקת בין אם היא חיידקית או פטריתית....חשוב לציין שעברתי לפני 5 חודשים הפלה והחודש הזה ניסיתי להיכנס להריון ומחכה למחזור אם יופייע או לא ביום שבת הקרובה....מודה לכם מראש

שלום מירי, נראה שההפרשה שאת מתארת היא תקינה. כל עוד אינך מרגישה חוסר נוחות, צריבה, גרד או ריח יוצא דופן אין סיבה לדאגה. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה