איחור בקבלת מחזור לאחר גלולות ונטילת provera

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/03/2015 | 00:55 | מאת: ברי

שלום, הפסקתי גלולות לפני כמעט שלושה חודשים, וקיבלתי מחזור כרגיל לאחר ההפסקה. חודש אחרי (איחור של מעל שבוע) ביצעתי בדיקת הריון, יצאה שלילית, לאחר שבוע ביצעתי עוד בדיקה וגם שלילית (שתיהן שתן). שבוע לאחר מכן (כמעט חודשיים איחור) הגעתי לרופא נשים ששמע את הסיפור וביצע בדיקת אולטראסאונד ונגינלית, לא ראה שום סימן חשוד והחליט לתת לי ליטול provera פעמיים ביום למשך שבוע. עברו כמה ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור, ואין שום סימן. האם לחכות עוד כמה ימים או לפנות שוב לרופא? (קצת בעיה בצה"ל לקבוע תור ולהיוועץ עם רופאים... :/ ) זה נורמאלי שאחרי provera לוקח מספר ימים עד שהמחזור מגיע? עד כמה ימים זה בטווח הנורמאלי? תודה

שלום ברי, בדכ תוך שבוע הווסת צריכה להופיע. במידה ולא גשי להיבדק. אני מבינה את הקושי בקביעת טורים במסגרת הצבאית.אם יש אפשרות כזו, אני ממליצה לך לקבוע טור מהיום ובמידה ואת מקבלת ווסת בטלי אותו. המשך שרות מהנה ובהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה