כאבי מחזור ללא דימום

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/02/2015 | 10:25 | מאת: שרון

היי, מזה כשלושה חודשים שאני ללא גלולןת מנסה להרות, המחזורים האחרונים שלי נארכו בערך כל 35 ימים. אני אמורה לקבל מחזור בעוד כשבוע אבל להפתעתי לפני יומיים החלו לי מעט כתמים חומים עם הרבה הפרשות למשך יום וחצי(שישי שבת) ומאז ועד אתמול-זאת אומרת 3 ימים שחוויתי כאבים באזור הרחם בדגש על צד שמאל, כאבים שדומים לכאבי מחזור רק קצת יותר כואב. האם זהו מחזור בעצם? האם המחזור יגיע בכלל בעוד שבוע כמתוכנן למרות הכאבים הללו? אני לא מבינה כל כך מה עליי לעשות מקווה שזה לא מראה על בעיה כלשהי כי אני ממש רוצה להכנס להריון .... תודה מראש!

11/02/2015 | 08:39 | מאת: צביה רן

שלום שרון, אלו שאלות שאין לי כל אפשרות לענות עליהן. זהו פורום תמיכה בלבד. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים טפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה