בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

01/02/2015 | 13:57 | מאת: שוש

הייי אני עשיתי בדיקה ביתית וישר היו שני פסים חזקים ....ואחרי זמן מה היסתכלתי שוב וראיתי שהפס החיובי מתחיל לדהות בכול כמה זמן קצת לקח לו אזה שעה עד שהוא פשוט נעלם כאילו לא היה רגע לפני....האם זו תופעה מוכרת המצביעה על הריון ?

02/02/2015 | 06:09 | מאת: צביה רן

שלום שוש, כמה זמן לאחר האיחור במחזור עשית את הבדיקה? הסתכלי על ההוראות ותבדקי אחרי כמה זמן את צריכה לראות את התוצאה. יתכן שבערכה שהשתמשת הסימונים "מתאדים" לאחר הזמן הזה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה