בחילות 24שעות ביממה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/01/2015 | 13:12 | מאת: דפנה

שלום אני בשבוע 5 והתחילו לי לפני שלושה ימים בחילות אבל הם רצופות ולא מפסיקות אפילו לדקה , אני לא מצליחה להקיא ועשיתי את כל ההמלצות מארוחות קטנות ועד ג'ינג'ר האם צפוי לי שלושה חודשים רצופים של בחילות ? האם אפשר לעשות משהו בנידון ? תודה

01/02/2015 | 07:54 | מאת: צביה רן

שלום דפנה, קודם כל צריך לבדוק אם אכן הבחילות קשורות רק להיריון ואין סיבה בריאותית אחרת. אם הבחילות נמשכות כדאי לפנות למטפל מתחום הרפואה הסינית, ההומאופתיה, או אחר שמתמחה בהיריון ולראות מה יש להם להציע. כל טוב, https://www.facebook.com/bestbread4u

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה