קומבס בלתי ישיר חיובי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

14/01/2015 | 17:43 | מאת: אנה

שלום יש לי שאלה. אני בשבוע התשיעי להריון ראשון. בבדיקות דם שביצעתי בשבוע הרביעי יצא לי קומבס בלתי ישיר חיובי והרופא אמר לי שיש לי anti M חיובי בדם. רציתי לדעת מה זה אומר מבחינתי ומבחינת ההרייון. הרופא אמר לי להיות במעקב של מרפאה להריון בסיכון זה קצת מלחיץ. בנוסף השאלה שלי למה יש לי קומבס חיובי כי בעיקרון לא אמור להיות ערבוב דם בין האם לעובר. זה הריון ראשון. לא עברתי הפלות בעבר או בדיקות פולשניות ולא קיבלתי אנטי די. תודה

16/01/2015 | 07:20 | מאת: צביה רן

שלום אנה, שאלתך מאד מקצועית וזהו פורום תמיכה בלבד. פני למעקב היריון כפי שהמליץ לך הרופא ותשאלי שם את כל השאלות. כל טוב והמשך היריון תקין, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה