כאב חד מתחת לחזה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/01/2015 | 11:43 | מאת: מיק

שלום, אני בהריון בשבוע 29. מזה כמה שבועות אני מרגישה כאב חד בנקודה מסוימת מתחת לחזה מצד שמאל, כאב כמו של סימן כחול. לפעמים הכאב מתחלף בתחושה של שריפה כמו כוויה. חשוב לציין שמבחינה חיצונית אין כל סימן רק כאב פנימי. מה זה יכול להיות?

16/01/2015 | 07:17 | מאת: צביה רן

שלום מיק ואני מתנצלת על האיחור בתגובה. עליך לגשת לרופא לבדיקה. חבל על הניחושים כי הם לא עוזרים. כל טוב, <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/27zusBziJ1Q?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה